HC - INFOSIDE

Vi har samlet info til publikum som har    ulike behov. Her kan du lese om alt du trenger å vite for at du skal få en minnerik og herlig kveld i Storvika med oss. Kom på forestilling!

FØRERHUND OG SERVICEHUND

Du kan selvfølgelig ta med en hund som hjelper deg inn på publikumsområdet. Hvis du ønsker seteplass for hunden tar du ut en vanlig ledsagerbillett på billettsiden vår. Gi beskjed til publikumsvert om behov hunden har.

Vi takker Norsk Blindeforbund og 

Norske servisehunder for bildene. 

Velkommen til Storvika!

LEDSAGER

Du kan selvfølgelig ta med en ledsager på vår forestilling. Når du kjøper billett tar du samtidig ut selv en gratis ledsagerbillett. Husk å medbringe ditt gyldige ledsagerbevis. Dere velger selv hvor dere vil sitte i publikumsområdet. 


RULLESTOLBILLETT

Vi har kun 4 plasser for rullestolbrukere per forestilling. En slik billett kjøper du bare på helt vanlig måte på vår billettside. Du kan også ta ut en ledsagerbillett i tillegg hvis du har behov for det.


LYD OG LYS 

Forestillingen spilles av på et lydnivå som vi velger å kalle kinolyd. Det dirrer litt i bakken og oppleves som en lyd som omslutter publikum. I tillegg til musikk vil du høre en god del lydeffekter, alt fra fuglekvitter til forvrengt stemme, ekko og klang i fjellet og lyden av en drage som brøler. Det brukes mange lyskastere (noen bevegelige) og lyseffekter gjennom hele forestillingen, de vil best synes og forsterkes i det solen går ned og det blir mørkt ute. Vi har blinkene lyseffekt på i ca 9 sekunder mot slutten av forestillingen.

Det blir også brukt åpen ild i små sekvenser av forestillingen. 

PARKERING

Kjør E6 mot Stjørdal og Havnekrysset, en rundkjøring i industriområdet, ta av i retning vestover og mot Havna.

Følg skilting gjennom Sutterøen mot Storvika. 

Kun ca 30-40 min kjøring fra; Trondheim, Melhus, Selbu, Frosta, Åsen og innen 1 t kjøretur fra Verdal, Levanger, Meråker, Flakk, Lundamo og Orkanger. Det er gratis parkering på kommunens parkeringsplass, har du HC-parkeringskort kan du kjøre helt frem og parkere rett ved inngangen til spelarenaen. 

WC

Det er tilgang på kommunens tilrettelagte HC-toalett i 1. etg. på Storvika Baderestaurant. Et stort og flott rom med de nødvendige fasiliteter. 


SPELARENAEN

Det er enkel adkomst ned mot stranda og publikumsområdet for rullestolsbrukere. Det er laget en grusvei fra HC-parkeringsplassen og ned til publikumsområdet. 

SPØRSMÅL?

Ta kontakt hvis det er behov for tilrettelegging. Vi har erfaring med f.eks. plassering av tolk for døve, best publikumsplass for blinde og rullestolbrukere. Noen har behov for å sitte nærme scenen, andre vil helst sitte ved utgangen osv. Vi kan løse dine behov sammen med deg. Spørsmål? publikum@yggdrasil-teater.no

Velkommen til Storvika - Velkommen til oss - Velkommen til en opplevelse for livet! 

HØSTEN 2023

Oktober